Gebouw

Eigenaar en beheerder

Waarom aandacht voor asbest

Als eigenaar of beheerder van vastgoed dient u op het gebied van asbest aan de wettelijke eisen te voldoen naar de gebruiker en bij sloop of verbouwing. Daarnaast is de aanwezigheid van asbest van invloed op de waarde van het vastgoed bij aan of verkoop.

Waaraan dient de eigenaar of beheerder van vastgoed te voldoen

Het is wenselijk dat u als eigenaar of beheerder van vastgoed inzicht heeft in de aanwezigheid van asbest in uw vastgoedportefeuille, dit ten behoeve van controle, onderhoud, sloop en mutatie van en communicatie over het onroerende goed. Op basis van deze kennis kunt u op wettelijk juiste wijze sloop en onderhoudswerkzaamheden alsmede controles verrichten. Tevens bezit u kennis om op adequate wijze om te gaan met activiteiten van derden en calamiteiten op het gebied van asbest en kunt u hierover communiceren.

Falanx Advies - OvereenkomstWat kan Falanx Advies voor u betekenen

Falanx Advies kan u helpen ervoor te zorgen dat u als eigenaar of beheerder van vastgoed uw asbestzaken op orde heeft. Wij doen dit door in eerste instantie in overleg met u om te bepalen waar uw behoeftes liggen. Op basis daarvan kunnen wij voor u een plan van aanpak opstellen en uitvoeren. Hierbij zal de ene eigenaar of beheerder behoefte hebben aan een beperkte invulling, terwijl de andere eigenaar of beheerder behoefte heeft aan een brede invulling.

Waarom Falanx Advies

Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit en onafhankelijkheid met kennis van zaken zowel technisch, inhoudelijk, financieel en juridisch. Hierdoor kan Falanx Advies resultaten leveren waar u als eigenaar of beheerder behoefte aan heeft. We hebben veel ervaring met het adviseren van eigenaren of beheerders van vastgoed en hebben contacten met wetgevende overheden. Hiermee bent u verzekerd van een adequate, no nonsens en up-to-date aanpak.